1. Hafta • Yemek Fotoğrafçılığı için ''TEMEL FOTOĞRAFÇILIK''
• Teknik Ekipman Bilgisi ve Seçimi
• Yemek Fotoğrafçılığı İçin Malzeme Bilgisi ve Seçimi
• Prop bilgisi
2. Hafta • Kompozisyon Teorileri
• Beyaz ayarı
• Yemek Fotoğrafçılığında Renklerin Kullanımı
3. Hafta • Temel Tasarım İlkeleri İle Çekim Uygulamaları
• Perspektif Odaklı Fotoğraf Çekim Uygulamaları
• Açı Odaklı Fotoğraf Çekim Uygulamaları
4. Hafta • Temel Styling ve Gerekliliği
• Çekim formatları-Modları
5. Hafta • Photoshop veya başka düzenleme araçları ile Fotoğraf Düzenleme
• Portfolyo Oluşturma
Kurs ücretlerini aşağıdaki bilgiler doğrultusunda gerçekleştirebilirsiniz.
BANKA | : | T.C Ziraat Bankası |
HESAP ADI | : | SDÜ Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü |
ŞUBE ADI | : | ZİRAAT BANKASI ISPARTA MERKEZ ŞUBESİ |
IBAN NO | : | TR 6900 0100 0132 9549 5696 5001 |
DİKKAT: LÜTFEN AÇIKLAMAYA, KURSİYER ADI SOYADI, T.C. KİMLİK NUMARASI VE EĞİTİM KODUNU BELİRTİNİZ.
ÖRNEĞİN: FEHMİ ÇAKMAK, 11111111111, 1316 KODLU 250513 TARİHLİ-Yemek Fotoğrafçılığı EĞİTİM ÜCRETİ |